1,2 miljoen tickets in de verkoop voor het EK 2024

De UEFA heeft aangekondigd dat er vanaf 3 oktober 1,2 miljoen tickets in de verkoop gaan voor het EK voetbal 2024, dat in Duitsland wordt gehouden van 14 juni tot 14 juli. Met prijzen variërend van 30 tot 2000 euro, krijgen voetbalfans de kans om deel uit te maken van dit unieke vierjaarlijkse voetbaltoernooi.

Oranje koorts stijgt: Nederland is heel dichtbij EK deelname

Terwijl de Oranje-fans reikhalzend uitkijken naar de bevestiging van deelname, staat de Nederlandse voetbalbond al in de startblokken met voorbereidingen in Duitsland. De UEFA benadrukt dat fans centraal staan in het ticketverkoopproces, met meer dan 80% van de 2,7 miljoen tickets bestemd voor supporters wereldwijd.

Hoe bemachtig je EK-tickets?

Van 3 tot 26 oktober heb je de kans om je aan te melden voor de loterij op het officiële ticketplatform van de UEFA. Na de loting op 2 december, zullen in samenwerking met de nationale bonden, extra tickets beschikbaar komen voor de fans van de deelnemende landen.

Maximaal vier tickets per wedstrijd

Supporters kunnen per wedstrijd tot vier tickets aanvragen, maar slechts voor één wedstrijd per dag tickets kopen. Dit biedt een unieke kans om achter het Nederlands elftal te staan tijdens hun jacht op Europese glorie.

Betaalbare toegang tot het EK 2024 toernooi

Met zo’n 270.000 tickets voor slechts 30 euro en een miljoen tickets onder de 60 euro, is het EK toegankelijker dan ooit. Voor de finalewedstrijd begint de ticketprijs bij 95 euro. Bovendien zijn er speciale voorzieningen voor fans met een beperking, inclusief de mogelijkheid om een gratis begeleidersticket aan te vragen.

De Speelsteden

De EK-wedstrijden zullen plaatsvinden in tien Duitse steden, waaronder Berlijn, München en Dortmund. In totaal zullen 24 teams strijden in 51 wedstrijden om de Europese titel.


Is dit het moment voor Oranje om te schitteren op Europees niveau? Een weddenschap op Nederland en voor het halen van de EK 2024 kwalificering is beschikbaar bij de bookmakers. En wil jij onze helden in actie te zien en aanmoedigen volgend jaar zomer. De tijd om je plek te verzekeren is binnenkort, dus mis hem niet!